Alles voor elkaar!

ICT Concept draait al ruim 20 jaar mee in de top als ICT automatisering partij voor de juridische sector. Met een breed palet aan IT-oplossingen, variërend van werkplek IT tot licenties, van Cloud computing tot back-up oplossingen verzorgen wij de ICT-omgeving van onze klanten. De unieke combinatie van alles-onder-één-dak en inhoudelijke ervaring maken ICT Concept geen doorsnee IT-bedrijf. Van standaardoplossing tot maatwerk, ICT Concept ontzorgt met slimme concepten. Wij gaan voor het optimale resultaat!

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

De sollicitatieprocedure bij ICT Concept

Jouw sollicitatie is binnen...

Werken bij ICT Concept

De drie pijlers van ons succes

Onze kernwaarden succesvol, betrouwbaar en geregeld geven sturing en richting aan alles wat wij doen. Zo staan we elke dag klaar om onze klanten en medewerkers een prettige, betrouwbare en veilige werkomgeving te bieden.

Onze cultuur

ICT Concept

Jij hebt in ons een betrouwbare werkgever gevonden, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die jou de ruimte geeft om de beste versie van jezelf te worden. Goed werkgeverschap ligt aan de basis van jouw persoonlijk succes bij ICT Concept. Jouw carrière is bij ons in goede handen. Met elkaar maken wij het verschil.

Samen bereik je meer

Iedere dag zorgen wij ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar hun IT infrastructuur. Wij gaan net dat stapje verder voor onze klanten waardoor wij onszelf elke dag uitdagen. Samen onderzoeken wij hoe we iets beter, sneller of slimmer kunnen aanpakken. We creëren hierdoor niet alleen een sterke verbinding tussen de klant en IT maar ook met elkaar.

Wat betekent werken bij ICT Concept voor jou?

ICT Concept geeft jou de kans om professioneel succes te behalen door het bieden van een inspirerende omgeving, in verbondenheid met collega’s en met een grote mate van autonomie. Je wordt onderdeel van een organisatie met cross-functionele teams waarin jij kan excelleren als specialist op jouw vakgebied. Als lid van het team vorm je een onmisbare schakel tussen ICT en de juridische sector. Geen werkdag zal hetzelfde zijn voor jou in het continu veranderend ICT landschap, maar onveranderd in een werkomgeving waarin iedereen voor elkaar klaarstaat met een gemeenschappelijk doel voor ogen; de klant succesvol maken. Een gezonde balans tussen privé en werk wordt gerealiseerd waardoor je jouw eigen werktijden inplant. Je hebt bij ons de ruimte om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Werken bij ICT Concept betekent dat jij er nooit alleen voor staat!

Een aantal voordelen geselecteerd voor jou

Flexibele werkuren

De mogelijkheid om hybride te werken, dat wil zeggen je eigen urenindeling maken en je eigen werkplek kiezen maakt dat je een optimale verhouding tussen privé en werk kan realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden jou uitgebreide opleidingsregelingen, trainingen en ontwikkelingsprogramma's aan. Ben jij succesvol, dan zijn wij dit ook!

Altijd een kantoor in de buurt

Toch werken op kantoor? Met zes kantoren verspreid over Nederland is er altijd wel een kantoor in de buurt.

Goed pensioenplan

Bij ons krijg je een 'Zwitserleven Gevoel'.

Bonusregeling

Op basis van het jaarlijks bedrijfsresultaat hanteren wij een bonusregeling. Boekt het bedrijf succes? Dan delen wij dat succes met elkaar!

Bedrijfsuitjes

Wat je bij ons doet wordt opgemerkt. Successen worden gevierd en wij houden ook wel van een feestje.

Leaseautoregeling

Is de leaseautoregeling van toepassing op jou, dan kun jij kiezen uit diverse mogelijkheden. Rijd je elektrisch? Met onze eigen laadpalen heb je geen gedoe met opladen.

ASR Vitality programma

Bewegen is dé succesfactor van een gezond bedrijf. Met het ASR Vitality programma helpen wij jou graag op weg!

Alles voor elkaar

Jij bent het die alle technische zaken rondom de kerntaken van klanten uit handen neemt. Dit doe je samen met deskundige collega's. Als team maak je het waar. Alles voor elkaar.

De Lexxyn Groep

Wij maken onderdeel uit van De Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een krachtig samenwerkingsverband tussen zes ICT bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT voor de juridische praktijk. Voor meer informatie kijk op lexxyn.nl.

Total Specific Hosting

Als marktleider binnen de juridische sector zijn wij onderdeel van Total Specific Hosting. De leidende groep van samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Voor meer informatie kijk op totalspecifichosting.nl.

De reis die een ICT Concept medewerker van in-tot uitdiensttreding doorloopt

Dit zijn de collega's die onlangs begonnen zijn bij ons!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Even voorstellen: Kingsley Ediagbonya

Mijn naam is Kingsley Ediagbonya, 27 jaar oud en ik woon op mijzelf in Best. Ik ben begonnen als System Engineer voor de regio Zuid-Nederland. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur van onze klanten probleemloos functioneert.

Als klein kind heb ik heel wat gevoetbald tot mijn 19de jaar. Tegenwoordig speel ik zelf niet meer, maar kijk ik graag voetbalwedstrijden op tv. Soms denk ik eraan om toch weer te gaan voetballen. Ik kan ook nog weleens tot laat opblijven om een MMA-wedstrijd te bekijken. Ik volg met name Nigeriaanse MMA-vechters zoals Israel Adesanya en Kamaru Usman, omdat ik zelf half Nigeriaans ben.

Ik heb in het verleden meerdere rollen uitgevoerd binnen de IT. Zo ben ik zes jaar lang IT administrator geweest. Ik installeerde nieuwe hardware, updates, netwerkapparatuur en computerbeveiliging. Tevens was ik het IT-aanspreekpunt voor meer dan 700 medewerkers. Ik hield de boel draaiende op de achtergrond. In mijn optiek heb ik daardoor het onderdeel end user support volledig onder de knie. Het was voor mij tijd om een treedje hoger te gaan, op zoek naar grotere uitdagingen.

Tijdens mijn ontmoetingen met ICT Concept kwam al snel naar voren dat zij mij geschikt vonden voor de rol als Systeem Engineer. Dat er een meeloopdag voor mij geregeld was, vond ik persoonlijk erg prettig. Wat mij tijdens die dag vooral opviel, is dat de ICT Concept Systeem Engineer zich volledig kon focussen op de techniek en niet op het gereedmaken van planningen, inkoop van goederen en andere randzaken. Ik kan mij bij ICT Concept écht richten op mijn persoonlijke ontwikkeling als techneut. Dat is voor mij een toffe ervaring.

Het leukste tot nu toe vind ik alles wat te maken heeft met het opleveren van het Connectivity Pack. Binnenkort zal ik een aantal trainingen bijwonen en daar kijk ik ook echt naar uit. Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging en ik denk dat ICT Concept kan bijdragen om mij naar een hoger niveau te tillen.

De ICT Concept jukebox 🎶

Waar vind je ons?

Wij zijn altijd in de buurt met vestigingen door heel Nederland. Zo bieden we onze klanten de expertise en stabiliteit van een landelijke speler en tegelijkertijd de flexibiliteit en persoonlijkheid van de IT-specialist om de hoek.

Met wie kun jij bij je sollicitatie in contact komen?

 • René van Schaik

  Algemeen Directeur

 • Roland van Hierden

  Financieel Directeur

  Vicky Lemmens

  P&O adviseur

 • Mark Noordzij

  Manager NOC & Cloud

 • Roland Naber

  Manager System & Support

 • Aart van Malenstein

  Team Lead Inside Sales

 • Hendri van Norden

  Directeur Marketing & Sales

Voor meer informatie

ICT Concept biedt een uitdagende werkomgeving, professionele collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij gaan graag met gemotiveerde kandidaten in gesprek.

Voor meer informatie over bovenstaande vacatures of open sollicitaties kun je contact opnemen met Vicky Lemmens (P&O Adviseur) op het telefoonnummer 088-002 84 00 of per e-mail via vacatures@ict-concept.nl.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier